Logo
Hodnocení obchodu na Zboží.cz _________________________

KONTAKT

KFshop.cz - Pánské spodní prádlo

Kamila Franková

tel: 721875027

kfshop@kfshop.cz


Máte-li jakýkoliv dotaz či problém s uskutečněním objednávky, kontaktujte nás.

 


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu KFshop.cz - Kamila Franková, se sídlem Družstevní 1, 78971 Leština, IČ 60972700, zapsaná u Městský úřad Zábřeh - Obecní živnostenský úřad - č.j.: 2011/3621/ŽÚ-MUZB (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Poštovné:

0 - 699,- platba převodem na účet od 49,- Kč

0 - 699,- dobírka od 79,- Kč

700,- a víc platba převodem na účet od ZDARMA

700,- a víc dobírka od ZDARMA

Kontakt:

KFshop.cz

Kamila Franková, Družstevní 1, 789 71 Leština

IČ: 60972700, DIČ: nejsme plátci DPH

e-mail: kfshop@kfshop.cz ,tel.: 721 875 027

Číslo účtu: 2000198730/2010 Fio banka, a.s.

Registrace: Městský úřad Zábřeh - Obecní živnostenský úřad - č.j.: 2011/3621/ŽÚ-MUZB

Výhody registrace:

Díky registraci získáte 3 % slevu pro nákupy s příhlášením.

Vaše dodací údaje v objednávkovém procesu jsou již předvyplněny.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.